Μοιραστείτε:

Extension Βλεφαρίδων

Το extension βλεφαρίδων είναι μία τεχνική η οποία δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και έχει μεγάλη διάρκεια.

Extension βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα - τρίχα
Η τοποθέτηση βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα - τρίχα είναι μία τεχνική η οποία απευθύνεται σε όσες γυναίκες θέλουν να δώσουν έμφαση στο βλέμμα τους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο σεμινάριο είναι υποαλλεργικά. Η πρακτική γίνεται σε μοντέλα και όλα τα υλικά που χρειάζονται τα διαθέτει η σχολή. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 20 ώρες και στο τέλος του παρέχεται βεβαίωση σπουδών.

Extension βλεφαρίδων με τη μέθοδο 3D
Η τοποθέτηση βλεφαρίδων με τη μέθοδο 3D είναι μία νέα, εξελιγμένη τεχνική η οποία δίνει όγκο και τονίζει το φυσικό σχήμα των ματιών. Για να παρακολουθήσει κάποιος αυτό το σεμινάριο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζει την τεχνική της τοποθέτησης των βλεφαρίδων με τη μέθοδο τρίχα - τρίχα. Τα προϊόντα εξάσκησης των μαθημάτων γίνεται σε μοντέλα και η σχολή διαθέτει όλα τα υλικά που χρειάζονται. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες και στο τέλος του παρέχεται βεβαίωση σπουδών.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε πλήρως για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

  • Επιλέξτε Ειδικότητα
    Επιλέξτε Σχολή
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Βρες τη σχολή σου

Costyle Αγία Παρασκευή
Costyle Περιστέρι
Costyle Άγιοι Ανάργυροι
Costyle Κορυδαλλός
Costyle Ελευσίνα
;