Σπουδές Ομορφιάς

Σπουδές Ομορφιάς

Οι απόφοιτοι των ειδικοτήτων του τομέα ομορφιάς μπορούν να απασχοληθούν είτε σαν υπάλληλοι είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό!
Η διδασκαλία των ειδικοτήτων ομορφιάς στην Costyle είναι στηριγμένη στην πρακτική εξάσκηση. Ολοκληρώνοντας τη φοίτηση σας στην Costyle είστε έτοιμοι επαγγελματίες, ικανοί να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας

Στόχοι

Στόχος του ολοκληρωμένου 12μηνου προγράμματος σπουδών είναι η κατάρτιση των σπουδαστών στις βασικές αρχές της κομμωτικής και η εντατική πρακτική άσκηση που θα τους βοηθήσει να γίνουν έτοιμοι επαγγελματίες με σκοπό την απορρόφησή τους από σύγχρονα κομμωτήρια ή την δημιουργία της δικής τους επιχείρησης!

  • Ολιγομελή τμήματα
  • Καθημερινή πρακτική εφαρμογή
  • Τμήματα πρωινά, απογευματινά ή εντατικά
  • Εγγραφές ΟΛΟ το χρόνο!

Στόχοι

Οι σπουδές του μανικιούρ – πεντικιούρ και των τεχνητών νυχιών απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να κατακτήσουν την τέχνη της περιποίησης των άκρων. 

Στόχοι

Oι σπουδές του μακιγιάζ απευθύνονται σε όλους όσους έχουν στόχο να διακριθούν στην τέχνη του μακιγιάζ

Στόχοι

Η εκπαίδευση  της αισθητικής αφορά όσους φιλοδοξούν να διδαχθούν τα μυστικά της περιποίησης του προσώπου και του σώματος.

Στόχοι

Παρακολουθώντας το σεμινάριο ημι-μόνιμου μακιγιάζ οι εκπαιδευόμενοι  θα είναι σε θέση να δημιουργούν τέλεια σχήματα σε φρύδια, eyeliner και περιγράμμα χειλιών.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε πλήρως για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

  • Επιλέξτε Ειδικότητα
    Επιλέξτε Σχολή
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Βρες τη σχολή σου

Costyle Αγία Παρασκευή
Costyle Περιστέρι
Costyle Άγιοι Ανάργυροι
Costyle Κορυδαλλός
Costyle Ελευσίνα
;