10 + 1 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

1. Άδεια λειτουργίας

O Όμιλος Costyle είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος σχολών ομορφιάς που απαριθμεί 5 σχολές σε όλη την Αττική, αναγνωρισμένες από τη Γενική γραμματεία δια βίου μάθησης του Υπουργείου Παιδείας ως Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1.

2. Καταρτισμένοι εκπαιδευτές

Τα θεωρητικά και τα πρακτικά μαθήματα διδάσκονται από επαγγελματίες κομμωτές και αισθητικούς με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον, είναι πάντα κοντά στους μαθητές κατανοούν και συμμερίζονται τις ανάγκες τους, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της φοίτησης αλλά και μετά την αποφοίτησή τους.

3. Εκπαιδευτικά προγράμματα

Στις σχολές Costyle τα προγράμματα σπουδών επιλέγονται και ανανεώνονται κάθε σχολικό έτος με βάση τις νέες τεχνικές με στόχο την κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων κομμωτηρίων και ινστιτούτων. Επιπλέον, η ύλη είναι εμπλουτισμένη με μετεκπαιδευτικά σεμινάρια που παρέχουν τη δυνατότητα στο σπουδαστή να εμπλουτίσει το βιογραφικό τους με περισσότερα εφόδια σε σύγκριση με αποφοίτους άλλων σχολών και να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

4. Aτομικό πρόγραμμα σπουδών

τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Costyle διαθέτουν προγράμματα σπουδών και ώρες διδασκαλίας που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σπουδαστή. Τα τμήματά μας είναι πρωινά και απογευματινά.

5. Πρακτική εξάσκηση

Οι περισσότερες διδακτέες ώρες αποτελούνται από πρακτική εξάσκηση σε φυσικά μοντέλα, η οποία είναι βασισμένη στη θεωρία που διδάσκονται οι σπουδαστές μας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσή τους.

6. Τμήματα μαθημάτων

Εγγραφές και ενάρξεις μαθημάτων γίνονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους καθώς στις σχολές μας εστιάζουμε στον κάθε σπουδαστή χωριστά. Τα τμήματά μας είναι αυστηρά ολιγομελή, πρωινά ή απογευματινά και υπάρχει η δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε μαθητή.

7. Εξοπλισμένα εργαστήρια

Τα εργαστήρια όλων των σχολών μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία για τη σωστή εκμάθηση των ειδικοτήτων.

8. Club αποφοίτων

Κάνοντας την εγγραφή τους στις σχολές ομορφιάς Costyle όλοι οι σπουδαστές μας μπορούν να εγγραφούν στο αποκλειστικό club αποφοίτων μας. Όλα τα μέλη μπορούν να ενημερώνονται πρώτοι για διάφορα σεμινάρια και νέες τεχνικές, να παρακολουθούν δωρεάν σεμινάρια για τις ειδικότητές τους, να έχουν ανοιχτή επικοινωνία μέσω internet, να βλέπουν αποκλειστικά on line τεχνικές, να έχουν πρόσβαση σε αγγελίες που αναρτώνται, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά απόφοιτους των σχολών μας. Παράλληλα, όλοι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να ζητούν τη βοήθεια των εκπαιδευτικών (Helpline) για οποιοδήποτε τεχνικό ή επαγγελματικό πρόβλημα τους έχει παρουσιαστεί, ακόμα και μετά την αποφοίτησή τους.

9. Επαγγελματική αποκατάσταση

Βοηθάμε τους αποφοίτους μας στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα βοηθώντας τους να φτιάξουν σωστά το επαγγελματικό τους προφίλ και να συντάξουν το βιογραφικό τους αλλά και παρέχοντας τους τις κατάλληλες συμβουλές για την εργασιακή τους πορεία. Σκοπός μας και μέλημά μας είναι η άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και αποφοίτων της μέσα από ένα μεγάλο κύκλο συνεργαζόμενων εταιρειών του χώρου της ομορφιάς.

10. Προνόμια σπουδαστών

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι σπουδαστές μας χρησιμοποιούν δωρεάν επαγγελματικά προϊόντα και εργαλεία για τη σωστή πρακτική των μαθημάτων. Επίσης, τους παρέχονται δωρεάν έντυπα εκπαιδευτικά βιβλία θεωρίας και αναλυτικών σημειώσεων της πρακτικής βήμα-βήμα.

11. Δίδακτρα

Τα δίδακτρα όλων των ειδικοτήτων είναι σε προνομιακή τιμή συγκριτικά με το επίπεδο σπουδών που παρέχουν καθώς στη βασική εκπαίδευση έχουν ενταχθεί μετεκπαιδευτικά σεμινάρι. Η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται από ένα ευέλικτο πρόγραμμα πληρωμών με μηνιαίες άτοκες δόσεις χωρίς χρήση πιστωτικής και οι πληρωμές γίνονται με μετρητά στις σχολές ή με pos ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εγγραφή σε όλες τις ειδικότητες είναι δωρεάν.