fbpx

Αγία Παρασκευή | Περιστέρι | Άγιοι Ανάργυροι | Κορυδαλλός | Ελευσίνα 

BARISTA

Το σεμινάριο του barista αφορά όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά του καφέ και να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Ιστορία του καφέ
Ποικιλίες καφέ - χώρες
Φύτευση του καφέ
Συγκομιδή του καφέ
Επεξεργασία καρπού
Μέθοδοι επεξεργασίας και διόγκωση στο γάλα
Παραλλαγές espresso, Americanino espresso, caffe latte, capuccino.
Συντήρηση του καφέ
Καθαρισμός και συντήρηση εξοπλισμού μύλου μηχανής
Έλεγχος της μηχανής στην έναρξη και κατά την διάρκεια λειτουργίας της.
Καφές φίλτρου
Λειτουργία της μηχανής espresso και οργάνωση
Διάρκεια σεμιναρίου 10 ώρες

Μετά το τέλος του σεμιναρίου απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Διάρκεια: 10 ώρες
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Τμήματα πρωινά απογευματινά
  • Εγγραφές όλο το χρόνο
  • Πρακτική εφαρμογή

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ