Τομέας Επισιτισμού

Τομέας Επισιτισμού

Ο υπέροχος κόσμος του πιο δημοφιλούς ροφήματoς – ο καφές, οι μοναδικές γεύσεις της κουζίνας, τα ιδιαίτερα cocktail αλλά και τα απλά αλκοολούχα ποτά συνθέτουν μέσω των επιχειρήσεων που τα προσφέρουν έναν από τους πιο ενδιαφέρον κλάδους, εκείνον του επισιτισμού. Η Costyle με ένα πρόγραμμα φοίτησης διάρκειας μόνο ενός έτους δημιουργεί επαγγελματίες με εμπλουτισμένο βιογραφικό, έτοιμους για δυναμική πορεία στις επισιτιστικές μονάδες

Η διδακτέα ύλη εμπλουτίζεται από τις νέες τάσεις και τεχνικές που υιοθετούνται από τις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Οι απόφοιτοι ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα σποδών είναι έτοιμοι , ικανοί, γεμάτοι εφόδια να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς.

Στόχοι

Στόχος του ολοκληρωμένου 10μηνου προγράμματος σπουδών είναι η κατάρτιση των σπουδαστών στις βασικές αρχές της γαστρονομίας και τα εντατικά πρακτικά εργαστήρια που θα τους βοηθήσει να γίνουν έτοιμοι επαγγελματίες με σκοπό την απορρόφησή τους από την αγορά εργασίας ή τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης!

  • Πρακτικά & εντατικά εργαστήρια
  • Διαδραστικά μαθήματα
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Σύγχρονο περιβάλλον
  • Εγγραφές ΟΛΟ το χρόνο!

Στόχοι

Οι σπουδές της ζαχαροπλαστικής απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παρασκευή γλυκών, ζυμών σαν πρώτη ύλη και την παρασκευή φαγητών ζεστών και κρύων για την δημιουργία ενός μπουφέ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε πλήρως για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

  • Επιλέξτε Ειδικότητα
    Επιλέξτε Σχολή
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Βρες τη σχολή σου

Costyle Αγία Παρασκευή
Costyle Περιστέρι
Costyle Άγιοι Ανάργυροι
Costyle Κορυδαλλός
Costyle Ελευσίνα
;