Τουριστικά Επαγγέλματα

Τουριστικά Επαγγέλματα

Τουρισμός τι άλλο….

Σε μία χώρα που η οικονομία της βασίζεται εδώ και  πολλά χρόνια στο τουρισμό …….. με πρωταγωνιστές ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, bar, εστιατόρια, café, αεροπορικές εταιρίες, κρουαζιερόπλοια απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό.  Η Costyle χρόνια στο τομέα τις εκπαίδευσης έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σπουδών για όσους  δεν θέλουν να χάνουν χρόνο σε άσκοπη θεωρία

Βασική προϋπόθεση να σας αρέσει ο τουρισμός & ένα έχετε πολύ όρεξη για διαδραστικούς τρόπους μάθησης (role play / ασκήσεις σε ομάδες κλπ ), να έχετε οργανωτικό και διοικητικό προφίλ.

 Μάθε λοιπόν τα πάντα γύρω από τον τομέα του τουρισμού μόνο σε 1 χρόνο

Ταχύρυθμα τμήματα με στόχο έτοιμους επαγγελματίες

Στόχοι

Οι σπουδές του τουριστικού management απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τουριστική αγορά. Λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψην τους κανονισμούς, την πολιτική και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις διαμονής και φιλοξενίας, καθώς επίσης και στο σύστημα ποιότητας που αποσκοπεί στην ικανοποίηση του πελάτη. 

Στόχοι

Οι σπουδές στο Food & Beverage Corporating Management αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δραστηριότητάς στο χώρο του επισιτισμού και απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά κυρίως με τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Στόχοι

Τα μαθήματα έχουν ως βασικό στόχο να αποκτήσουν οι σπουδαστές τις βασικές γνώσεις σχετικά με την ψυχοθεραπεία. Να εκπαιδευτούν σε μία μέθοδο θεραπείας με ορατά και άμεσα αποτελέσματα έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του επαγγέλματος του συμβούλου ψυχικής υγείας.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε πλήρως για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν.

  • Επιλέξτε Ειδικότητα
    Επιλέξτε Σχολή
Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά

Βρες τη σχολή σου

Costyle Αγία Παρασκευή
Costyle Περιστέρι
Costyle Άγιοι Ανάργυροι
Costyle Κορυδαλλός
Costyle Ελευσίνα
;